2021-04-23 07:47:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ami elsőre nem sikerült, az másodjára összejöhet

Napi horoszkóp április 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint általában könnyen meggyőzöl az igazadról mindenkit, mert céltudatos és megnyerő viselkedéseddel mindenkit leveszel a lábáról. Vigyázz, határozottságod nehogy erőszakossággá váljon! Bízz a megérzéseidben!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Hosszú idő után most remekül megérteted magad valakivel. Lelkileg is egyre közelebb kerültök egymáshoz, ami viszont féltékenységet válthat ki párodból. Nem kaphatod meg, amire vágysz, ha igazából nem is vagy tisztában vele, mit akarsz.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy félreértést csak bajosan tisztázhatsz partnereddel. Ha lényeges neked ez a kapcsolat, akkor abban az esetben is tegyél meg mindent viszonyotok normalizálásáért, ha ez komoly áldozatokat követel tőled.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma gyorsan tudsz jó döntéseket hozni, mivel megérzéseidnek hála szinte előre látod a végeredményt. Értékeld a jó dolgokat az életedben, örülj a sikereknek, így sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Valaki irigykedik rád, de aggodalomnak tünteti fel a negatív érzéseit. Ne hagyd magad befolyásolni! Csodálatos ötleteid vannak, képzeleted szárnyal, ki kell használni ezt a jó konstellációt.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma is hatékonyan haladsz a dolgaiddal, de mások lassúsága visszafog. Fő, hogy toleráns legyél, mert a türelmetlenség által nem jutsz előre. Szerelmi vallomásra számíthatsz valakitől, aki nagyon is meglep ezzel.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valakit a környezetedben megbízhatatlannak találsz. Amíg ez a benyomásod, jobb, ha nem nagyon közösködsz vele semmiben. Ne legyél túlságosan nagyvonalú, és ne cselekedj lelkiismeret-furdalásból, mert ezt később megbánhatod.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Képtelen vagy dönteni egy bonyolult ügyben, és nem is tudod, kitől kellene tanácsot kérni. Feleslegesen aggódsz, mert mindkét járható út hosszútávon a boldogsághoz vezet.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Teljesen fellelkesülsz egy hír vagy esemény miatt. Már rögtön intézkednél is, ami voltaképpen nem baj. Ha teheted, segíts másokon, elégedettebbnek és nyugodtabbnak fogod érezni magad. Egy keveset mindenki változtathat a világon.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Általában az észérvek vezérelnek, de most teljesen az érzelmek hatása alá kerülsz, nagyon szenvedélyes hangulatban leszel, de ez persze nem jelent rosszat, sőt! Ha kiengeded egy kicsit a felgyülemlett feszültséget, attól könnyebbé válik a lelked.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy érzed, csak nehezen haladsz előre minden terveddel, pedig igazából minden rendben van. Ami elsőre nem sikerült, az másodjára összejöhet. A boldogság nem fog sokáig váratni magára.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Remek híreket kaphatsz, az ég kiderül feletted! Bármi is volt, amiért küzdöttél az elmúlt időszakban, végre megvalósul, és megnyugodhatsz, mindent ügyesen intéztél. Dőlj hátra és lazíts végre egy kicsit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: